sonataDer er gode ting i vente i det nye år for fans af den melodiske power metal.

Før kunne vi meddele at Sabaton er klar med nyt album til maj. Og nu følger et band fra Finland trop.

Det drejer sig selvfølgelig om Sonata Arctica, der senest var på banen med skiven “Stone Growes Her Name”. Et album der var betydelig mere rock’et end hvad man ellers kender Sonata Arctica for. Dette bliver der i følge bandet lavet om på, på det nye album, der har fået titlen “Pariah’s Child.”

Bandets vokalist Tony Kakko udtaler:

“As always it’s pretty hard coming up with a name for the new baby. I tried to approach it from many angles; how this is our 8th album and how easy it would be to abuse that fact. All the symbolism of figure eight, eternity and so on. But that just did not feel right as it’s been done so many times. Then I started to think how we’d in ways abandoned our “totem animal”, the wolf and all what comes with the territory. As the music on the album is bowing more towards the “old” Sonata, meaning more power metal style elements and wolves in many of the songs in one form or another, it was clear we need a wolf on the cover. An abandoned wolf. A pariah. Or Pariah’s child, actually. The new generation to bring the old logo back.”

Og ja, som den skarpe fan kan se, så har bandet valgt at bringe deres gamle logo tilbage på artworket. Det tyder på Sonata Arctica har vendt skuden tilbage til udgangspunket og det er vel egentlig ikke helt skidt igen?

“Pariah’s Child” kommer på gaden til marts

sonata