Dark MentalUndergrundsfestivalen på Stengade er klar med en håndfuld navne

Dark Mental Festival, der sidste år kunne præstere et imponerende lineup med bl.a. Taake, Iniquity, Morbid Saint, Defilementory og mange flere, er klar til igen i år at rive Københavnerne rundt!

Derfor er det os en ære at kunne præsentere et par navne i rækken på 2014-udgaven af den spændende festival – nemlig ingen ringere end Myrd, Maelsteria, KforKill, Thyrgrim (DE), Velociter og White Oak (NL), der nu også er klar!

Myrd spiller black metal og havde bl.a. æren af at være det nok mest visuelt imponerende bands samtidig med at de spillede en af de mest vellykkede koncerter til Black Winter Fest på BETA i november sidste år! Forvent et blodigt og anarkistisk angreb af morbid black metal!

Se præsentationsvideo af Myrd:

White Oak, der ligeledes et black metal bands, kommer fra Holland og er klar til at levere en rygende omgang black metal med et atmosfærisk og melodisk snit! Det er desuden første gang de spiller i Danmark!

Se præsentationsvideo af White Oak:

Maelsteria (præsenteret af Blastbeast.dk) er første udvalgte The New Shit band i 2014 (læs artiklen HER), og i den sammenhæng kan vi præsentere dem til Dark Mental Festival 2014! Det bliver en storladen omgang symfonisk metal med alt hvad det indebærer!

KforKill spiller “trash metalcore” som de selv beskriver det, så det kommer ikke som en overraskelse at det bliver en omgang beskidt og tungt spillet metal! Det bliver riffs, tæsk og pit – bands som Machine Head og Lamb Of God har ikke levet forgæves!

Thyrgrim er også et black metal band man kunne opleve på Black Winter Fest i 2013, og her har vi med et uhyre gennemført og yderst ondskabsfuldt band fra Tyskland at ha’ med at gøre! Bandets plade “Monument” fra 2011 kan bestemt anbefales, og vi ser frem til “Erwachen” til Februar!

Velociter er klar til at sende os tilbage i tiden, med en hårdkogt omgang oldschool heavy med en masse omgang tonsende thrash inde over! Her skal vi alle gøre klar til at svinge lokkerne! Debut-EP’en “Hangar Of Doom” er allerede ude, så nu må se om verden er klar!

Andre offentliggjorte bands:

Bulletsize (SE) (death/thrash)

Shores Of Null (IT) (melodic blackened doom)

Abscission (DK) (black/death)


Link til event:

Facebook-event