gammaDet er ikke hver dag, at disse bands kommer forbi vores bredegrader. Men nu kan fans af melodisk og bombastisk power metal godt gøre sig klar til et brag af en dobbelt koncert, når ingen ringere end tyske Kai Hansen’s Gamma Ray og italienske Rhapsody Of Fire kommer forbi – ikke Danmark (endnu) – men KB i Malmö!

Dette sker lørdag d 19/4 2014!

Selvom vi endnu ikke har fået en dansk dato for denne omfattende tour med Gamma Ray og Rhapsody Of Fire, så skal vi jo altså lige huske på, at der fra København ikke er længere end under en times kørsel til KB i Malmö.

På den lange tourliste er der dog både før og efter Malmö-koncerten frie datoer for en evt DK-koncert. Vi ved intet om dette endnu, men lad os da alle krydse fingre for at det kunne ske.

Touren har fået navnet “Empire Of The Undead” og kommer i kølvandet på Gamma Ray’s kommende udgivelse af samme navn. Denne er planlagt til udgivelse til marts 2014.

 

Freeeeeedom for us aaaall!!

Kilde