mnemicHold da op. Det er godt nok store ord. Men det er lige præcis hvad arrangørerne af Mnemic’s kommende koncert  på Beta2300 kan fortælle: 

“Både Metallicas Robert Trujillo og Phil Demmel fra Machine Head er udtalte fans af MNEMIC. Det aalborgensiske band er Danmarks bannerførere for den polyrytmiske metal og ”djent”, og de debuterede tilbage i 2003 med ’Mechanical Spin Phenomena’ og udsendte allerede året efter ’The Audio Injected Soul’.

Begge plader vakte international opmærksomhed, og kvintetten blev dengang udnævnt som Fear Factorys arvtagere. MNEMIC åbnede Orange scene i 2004, og med den nye forsanger, Gillaume Bideau, opvarmede de i 2007 i Aarhus for selveste Metallica. Siden udgivelsen af det anmelderroste album ’Sons of the System’ i 2010 har MNEMIC gennemgået en omfattende besætningsudskiftning.

I 2013 består bandet – foruden Bideau og bandstifter plus sangskriver Mircea Gabriel Eftemie – af de to Vira-medlemmer Brian Larsen på trommer og guitarist Victor-Ray Salomonsen samt den italienske bassist Simone Bertozzi. Og sidste år udsendte MNEMIC så deres femte album ’Mnemesis’, produceret af Tue Madsen (The HauntedSick of It AllBehemoth).
MNEMIC har på det seneste gisnet om, at bandets fremtid er usikker, og måske bliver koncerten på BETA ligefrem deres sidste. Så det kan nemt gå hen og blive eksklusivt på BETA, torsdag den 28. november 2013, hvor også aarhusianske DIAMOND DRIVE er med som opvarmning”

BETA2300.DK: http://www.beta2300.dk/index.php/events/index/mnemic/28-11-2013
FACEBOOK: 
http://www.facebook.com/events/550790714976897/
BILLETTER: http://www.billetlugen.dk/musik/31654/