newshitSå er vi endelig klar til at kunne offentliggøre et event vi har set meget, meget frem til siden begyndelsen af 2013!!! 

Tilbage i januar startede vi artikelserien “The New Shit” op. En serie med fokus på de helt, helt nye og friske navne fra den danske metal og hård rock undergrund. Navne vi mener, der alle snart er klar til at få deres større gennembrud. Hver anden måned har vi således kunne præsentere ét nyt band her på siden, der efterfølgende har fået airplay igennem Sort Søndags Undergrunds Ukrudt.

Nu kan vi så med stolthed i stemmen offentliggøre, at vi har samlet alle de udvalgte bands til en samlet hyldest for undergrunden i Danmark. Det sker når Pumpehuset ligger scene til:

“The New Shit Showcase LIVE”  med de udvalgte bands: Decay Of Existence, L.A. Collection, Bersærk, Mental Coma, Sunken og et endnu ikke offentliggjort navn, der bliver udvalgt til november.

Disse bands skal alle spille til arrangementet, der bliver afholdt i Pumpehuset lørdag. d 11/1 2014 og allerede nu kan vi love, at det bliver en yderst alsidig aften med en masse forskellige sub-genrer repræsenteret, med alt fra dødsmetal, sludge, hard rock, black metal og thrash.

Udover de udvalgte New Shit-navne vil Anders Bøtter være aftenens top-tunede DJ, der nok skal sørge for at julefedtet bliver svedt godt og grundigt af!

År 2014 første store metalfest er sikret med 6 vilde bands, en rødhåret karate DJ, der spiller metal i Pumpehusets fantastiske rammer – alt sammen til en billetpris på kun 70 kr + gebyr, lørdag d 11/1 2014 i Pumpehuset!

Info om billetsalg kommer snart

Tilmeld jer eventet her

 

Har du endnu ikke tjekket de annoncerede navne ud endnu så lær dem at kende igennem vores artikler her:

 newshit