De kommende konger af sludge med smag af guldøl har formået at bevise at hypen omkring dem fuldt ud er berittiget. Den svære to’er my ass!
Der skal essensen af nosser, gode melodier og alkohol til at lave det som Red Fang har lavet på deres anden fuldlænge udgivelse siden deres selvbetitlede album fra 2009 – som jeg var vild med! Numre som Sharks og Prehistoric Dog bragte den herlige smag af humle, solskin og vinden i røvhåret tilbage på metalbordet!
Men det som Murder The Mountains gør som ‘Red Fang’ ikke gjorde er at levere det kvalitetsstempel der skal til for at få respekten der bringer et band til tops! Et glimrende eksempel er nummeret “Wires” der har meget samme lyd som “Prehistoric Dog”, men langt mindre fjollet og meget mere melodisk og selvsikker vokal (og har om muligt en endnu federe musikvideo!). Det er virkelig lyden af et band der er vokset med opgaven!

Der skal fremhæves åbneren ‘Malverde’ med sit tonstunge riff og skæve rytme samt ‘Throw Up’ der er så slimet sludge at toiletkøen på Roskilde Festival lige har fået sit eget anthem! Red Fang fremstår her som bastardkøteren der truende sniffer forbillederne Mastodon og Clutch lige i røven!
-hvilket er utroligt passende, da vi har den ære at opleve Red Fang som support til Mastodon i Vega og Voxhall d. 16 og 17. Januar! Spark dig selv i løgene hvis du er en af dem som skipper supporten denne gang!

9-penta