Mægtige Bloodbath headliner årets metalbrag i Aarhus!
Det svenske dødsmetalband, der i første omgang blev dannet som et sideprojekt af folk fra bl.a. Opeth og Katatonia i 1998, har været en sjælden live-gæst i Danmark: Eneste gang de hidtil har betrådt en dansk scene, var på Copenhell i 2015. Når de spiller til Royal Metal Fest er der derfor en helt anderledes intim og lige-i-fjæset-oplevelse i vente, end før på disse breddegrader.

Det stjernespækkede bands første vokalist var Mikael Åkerfeldt (Opeth), som besad posten indtil 2014 – kun midlertidigt erstattet af Peter Tägtgren fra 2004 til 2005. Det gav derfor anledning til en del spænding da hans velvoksne fodtøj skulle fyldes ud af en ny sanger. Da bandet i forbindelse med udgivelsen af albummet Grand Morbid Funeral kunne afsløre at ingen ringere end Nick Holmes (Paradise Lost) overtog pladsen forrest på scenen, var det om muligt en yderligere cementering af bandets status som supergruppe. Bandet går efter sigende i studiet i løbet af de kommende uger, og spiller derefter en håndfuld udvalgte shows i Europa og USA.

Bloodbath headliner Royal Metal Fest fredag d. 6. April, hvor tidligere offentliggjorte Origin også er på programmet.

Ensiferum headliner lørdag d. 7. April, hvor også Lebenssuch og Deadflesh spiller.

Et begrænset antal endagsbilletter bliver sat til salg fredag d. 19/01 til 385 kr. (inkl. gebyr), mens billet til begge dage allerede kan erhverves for 585 kr. (inkl. gebyr).
Billetter købes her