the darknessDet man troede var en døgnflue viste sig ikke at holde stik! The Darkness er mere end klar på at sætte ild til Copenhell, med en omgang hard rock når den er bedst! 

 

Jaja, alle kender hittet I Believe In A Thing Called Love, men The Darkness er så meget mere end bare lige det ene hit.
Med nu 4 albums bag sig, den seneste “Last Of Our Kind” udgivet i starten af denne måned, vidner det om et band der #1 har et sikkert tag om hard rocken og #2 kan skrive en håndfuld sange, der med sine melodiske hooks simpelthen formår, at gør dette foretagende langtidsholdbart.
Hør f.eks. bare den herligt svingende nye hard rock basker “Open Fire” der nok skal få gang i nakkerne på Refshaleøen om et par dage!

Og så har The Darkness deres sande X factor i den lige dele forrygende og samtidig bindegale falset-mager Justin Hawkins. Manden i front for The Darkness er en energibombe af rang på en scene og beviser én gang for alle at d’herrer Mercury og Snider ikke har levet forgæves. Hans udstråling på en scene bør være et skoleeksempel på hvordan frontmænd i al almindelighed bør styre sin crowd, hvis man ønsker at skabe en rigtig rockfest idag.

Og The Darkess er intet mindre end en fest live. Det beviste de ved deres seneste koncert i Amager Bio, som endte med at blive en af de bedste hard rock koncerter undertegnede nogensinde har set. Ja forventningerne er høje til de glamede brittere på Copenhell!

Det kan kun blive en One Way Ticket To Hell And Back!!

Og så kan alle brokkehovederne egentlig bare komme an. Nej The Darkness er ikke metal, men rock! Og sjovt nok var det også to rockbands, der sikrede Copenhells største fester sidste år med geniale Twisted Sister og herlige D-A-D, der lukkede festen med et brag af en velspillet koncert, med hele No Fuel fra ende til anden.
Jeg tør godt vædde et par bajere på, at The Darkness nok skal blive en mindst ligeså godt som de to førnævnte bands, når Hawkins og co. tænder op for Marshallvæggen.

Hvis du i ca halvanden times tid tør at pakke ondskaben og din sorte sjæl væk og istedet overgive dig til glam, glitter, falset og fest, så har du noget at se frem til, når The Darkness rammer Copenhell lørdag aften kl 21.30 på Helviti!