evra slider 2Vi er stolte af at kunne præsentere sidste navn til vores The New Shit Showcase nu på lørdag – Københavnske EVRA træder til med kort varsel!

At have dette band på plakaten til på lørdag betyder rigtig meget for os.

Evra var selv med som The New Shit band sidste år, hvor de kun havde spillet et par koncerter inden. Efterfølgende har bandet i løbet af 2014 spillet til både HARDCORE SHOWDOWNDays of Fury FestCopenhell og en masse europæiske koncerter med Hexis.

De har for nylig været i England og indspille deres debutplade med Lewis Johns (Funeral for a friend, Grieved, Palmreader, your demise mm.) bag knapperne og mastereret af Brad Boatwright (Sleep, Yob, Defeater, Code Orange, Nails).

Der er ingen tvivl om at vi er meget stolte af at have dem med igen til dette års The New Shit Showcase. Lad dette ses som en cementering af hvad man som nyt band kan opnå på utrolig kort tid. For det EVRA har opnået i løbet af dette år kræver respekt!

Vi håber at se rigtig mange af jer i Pumpehuset nu på lørdag – det bliver en fest. 6 nye bands og Anders Bøtter’s Sort Søndag 5 års jubilæums DJ-sæt.

The New Shit Showcase pt. II, Pumpehuset, 10/1 2015

Dørene åbner kl 19.
Bøtter DJ-sæt kl 19.
Første band kl 19.30

Køb billet i forsalg
The New Shit Showcase II – event